tisdag 6 april 2010

Monsterbullar

Har tillbringat större delen av dagen i Hällsvik med Ems och V. Säsongsstart för Slätta-bakning. Idag blev det bullar för hela slanten och vilka bullar sen... Monsterbullar, verkligen! Inte riktigt meningen kanske... V hade ganska så rätt i att de såg ut att ha jäst i närheten av Tjernobyl...! Nåväl, mätt lär man ju bli i alla fall ;o)

Gick en sväng i bergen också. Hundarna såg ut som bergsgetter - till skillnad från V och E! Vad jag såg ut som vet jag inte, men jag låg i alla fall inte och kravlade på marken x 2 som nån annan gjorde (hrmmm...) Hehe.
Fenix var inte fullt så pigg på att bada idag men en liten sväng tog han i alla fall, och fick med sig Jänta också. De kommer att ha tokroligt på sandbankerna i sommar! Speciellt när måsarna jävlas.

Annars då? Rätt så mycket med allting nu. Mycket borde, måste, ska. Inte fullt så mycket vill. Men det ordnar sig ju alltid, eller hur?! Tur att man har djuren och underbara vänner som gör allting värt nåt! Men ibland vore det roligt om allt bara kunde flyta på lite mera, inte vara så komplicerat. Och komplicerade relationer sen då, hur gör man med dem?
Nej, jag säger bara en sak: DJUR! Så okomplicerat allting. Nästan allting i alla fall. Man vet i alla fall vart man har dem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar