lördag 10 april 2010

När stjärnorna talar



Lapprufsets Fenix
VÅGEN 24 september - 23 oktober - charmig, bekväm, otålig
Vågenhunden är otroligt charmig och älskar att bli beundrad. Även om han kan vara väldigt krävande kan man inte motstå hans charm. Han behöver en lugn och harmonisk miljö för att må bra. Med list och mjuka metoder får du din Vågenhund att göra det du vill. Han avskyr bråk och hårda ord. En hund i detta tecken följer gärna sin ledare och vill vara till lags och uppföra sig väl. Den här hunden behöver stöd och uppmuntran. Vid lydnads- eller annan träning är det ingen idé att du skyndar på honom för han lär sig i sin egen takt. Vågens psyke kräver balans mellan perioder av aktivitet och inaktivitet och det är viktigt att han inte blir störd i sin sömn. Måltiderna måste han få äta i lugn och ro och på bestämda tider. Han behöver dricka mycket vatten på grund av sina känsliga njurar. Ofta får Vågen problem med könsorganen och även med vikten på äldre dar. Han trivs inte med att lämnas ensam längre stunder utan är beroende av sällskap och sin flock. Helst vill han också dela sovplats med sin ledare. Hundar i detta tecken brukar nå långt i utställningsringen. Vågen har stor tävlingsinstinkt, men som sagt, skynda inte på honom. Han trivs bättre på landet än i storstadens stress Vågen passar ihop med naturliga ledargestalter, gärna födda i Väduren eller Fiskarna.
(http://tassar.zoomin.se/index/535.html)

Intelligent, kreativ och tankfull. De vackraste hundarna är födda i detta tecken. Vill gärna vara alla till lags. På gränsen till mesig.
(http://www.carinashundar.se/16070954)


Caj Ola Heiki
LEJONET 24 JULI - 23 AUGUSTI - självständig, smart, äventyrslysten
Lejonhunden har en ståtlig hållning och känner sig ofta störst, bäst och vackrast. Han är noga med sitt utseende och vill hålla sig ren och fin. Han gillar att få komplimanger och uppmärksamhet och är en perfekt utställningshund och fotomodell. Han är lättlärd och träningsvillig och vill gärna glänsa över andra. Han är glad, pigg och lekfull så länge han får som han vill men han blir också lätt sårad, tjurig och tillbakadragen när han inte får som han vill. Om ett Lejon känner sig älskad och uppskattad gör han alltför dig. Han är vänlig, men inte sen att gå till attack om han ser något hot mot flocken, vilket främmande hundar kan få känna på. Alla hundar vill inte visa underkastelse så han får lätt fiender. Han är svartsjuk och vill ha dig för sig själv. Han älskar äventyr och omväxling och är han av jaktras, är jakten det absolut bästa och roligaste han kan tänka sig. Bad och vatten tilltalar också. Hundsim, långpromenader och cykelmotion är bra motionsformer. Han är intelligent, smart och självständig. Lejon-hanhunden blir lätt kär och hormonerna kan ställa till det för honom. Hjärtat, ryggen och blodcirkulationen är hans svaga punkter. Han har stor aptit och kött är hans favoritföda. Lejonet passar bra ihop med sociala äventyrslystna personer, gärna födda i Tvillingarna eller Vattumannen.
(http://tassar.zoomin.se/index/535.html)

Rak i ryggen med ett majestätiskt uppträdande. Gör gärna sin ägare till slav. Stark och värdig men även känslosam. Har en magnetiskcharm som ingen kan motstå
(http://www.carinashundar.se/16070954)


Widheung's Karisma
VATTUMAN
21 januari-19 februari Nyckelord: Luft och Fast
(Fast = det oföränderliga som vill bevara och är ovillig till förändring
Luft = tänkande, ideér, kommunikation)
Härskare: Uranus och Saturnus Färg: violett

Detta är en vänlig men oberäknelig katt som är nyfiken och gärna går sina egna vägar och vill vara oberoende. Till och från visar den sig från sin allra bästa sida för att charma sin ägare och få igenom sin vilja såsom en extra portion av delikatesserna. Vattumannkatten har extra stark känsla för att känna på sig i förväg vad som ska hända. De är också en katt som går bra med alla andra tecken.
Katter som är vattumän är nog de mest framtidsorienterade katter som finns. De bekymrar sig sällan över vad som händer just nu. De ägnar gärna en massa tid åt lek och utforskning.


Passade även på att göra ett "20-frågor-test" om mig själv, våg som jag är. Om det stämmer avgör ni nog bäst:

Du tillhör definitivt Vågen, vilket betyder att du har alla goda egenskaper man förknippar med detta tecken och mycket få fel. Ditt största fel ligger i din rädsla för att såra andra, något som lätt kan leda till invecklade situationer. Dessutom kan din obeslutsamhet bringa mycket olycka över dig om du inte ser upp. Bortsett från detta har du en attraktiv personlighet vilket gör dig mycket omtyckt.

Enligt stjärnorna har jag även följande förhållande till mina kära djur: (haha)
Vågen (Fenix): balanserad kärlek
Lejonet (Ola): Stor passion!
Vattumannen (Karisma): Underbar själsfrände
(http://aha.nu/)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar