söndag 9 maj 2010

couscous-munchie

Blev en ganska så lång kväll igår men också hemskans mysigt och himlans roligt. Hade satsat på att försöka vara hemma senast kl.6 men kom hem vid halv10 istället. En liten miss i kalkyleringen bara.
Väl hemma fick jag världens couscous-sug, så det vart bara till att ställa sig och göra det innan jag kunde sova. Drinkar framkallar nästan lika märkliga munchies som jag hört att graviditeter kan göra...!
Hann sova (eller snarare däcka!) ett par timmar innan telefonjäveln ringde och väckte mig. Värst av allt var att jag hade "beställt" väckning av mamma, då vi skulle iväg till Mithi och fika med la familia. Det var roligt att se M igen, knappt gjort det alls sedan det tog slut mellan henne och Johan. Jättemysig lägenhet hade hon också, men själv skulle jag aldrig palla att bo mitt inne på en av långgatorna!

Efter fikat åkte vi upp en sväng till morfar som ligger på Sahlgrenska nu. Hundarna satt i bilen så jag stannade inte så länge utan passade på att ta mig en liten promenad i Botaniska i väntan på föräldrarna och brodern (Läs: chauffören med bihang). Fastnade verkligen för den här skylten som satt på grinden in till Botaniska.
"Vistelse i reservatet sker därför, särskilt vid blåst, på egen risk."
Hmm, confused. Är det extra mycket egen risk att gå när det blåser? Jag trodde att man antingen gör något på egen risk, eller inte. Right?
Var så himla fint med alla vitsipporna överallt. Tyvärr hann jag bara gå en dryg kvart, skulle kunna irra runt där i evigheter! Så härligt, så lugnt, så tyst och stilla, så underbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar