tisdag 31 mars 2009

Katt i tratt

TORTYR-DOKUMENTATION!
(om katten själv får välja...)
Som sagt, Karisma ääälskar inte direkt tratten. Det är snarare så att hon haaaatar den! Igår kväll insåg hon nog ändå att hon inte lär bli av med den helt på ett tag, så vad gör man då som katt? Man storstädar den, såklart! Tillhör man nu nödvändigtvis denna extremt renliga art så kan man ju faktiskt inte gå runt i en smutsig lampskärm, under några som helst omständigheter! Med andra ord, K tog tag i saken och slickade den helt enkelt skinande ren...innan hon skulle dela täcke med mig. Har ni någonsin haft en katt i tratt under täcket? Om inte så kan jag avslöja att det inte är någon speciellt bekväm upplevelse.

Check out that style!

En närmre titt på benplaceringen...

Hehe, det är inte bara Karisma som blir torterad av mig... Här har vi Fenix med plåster i pannan. Såå söta, med rådjur på. Veronicas. Och - det vet ju alla - barn älskar plåster, speciellt med motiv på! Och Fenix är faktiskt bara 2 år trots allt...!

Och, när vi ändå är inne på Karismas poser, låt mig presentera;

Följande syn möttes vi av igår kväll (/inatt). Demonstrativt liggande på V:s skor dessutom - Åk inte heeeeem! Syns inte helt tydligt på denna bild, men hon ligger i alla fall och håller om sina baktassar med framtassarna. Skulle man vara gymnast hade det ju garanterat underlättat att vara nära besläktad med en katt! Det vill säga, så länge katten inte behöver bära tratt. Till saken hör nämligen att denna otroligt smidiga lilla varelse tappar precis allt vad smidighet innebär i och med da skärm. Kan inte riktigt upphöra att förvånas över denna övertydlighet - överdriver hon för att manipulera mig, eller är hon helt enkeklt så extremt klantig?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar